Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Foshan U-micco Smart Home Co., Ltd. 86-757-26391102 stella@u-micco.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

Foshan U-micco Smart Home Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

 • CHINA Foshan U-micco Smart Home Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
 • CHINA Foshan U-micco Smart Home Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
 • CHINA Foshan U-micco Smart Home Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
 • CHINA Foshan U-micco Smart Home Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Foshan U-micco Smart Home Co., Ltd.
 • Type Business

  Fabrikant,Handelsmaatschappij,Verkoper

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,West-Europa,Oost-Azië,Zuidoost-Azië

 • Merken

  U-Micco

 • Export pct

  < 10%

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-757-26391102

Inleiding

 

U-Micco is een merk ontwikkelt het schuimtechnologie van de luchtvezel en ernaar streeft om al verschil te maken dat de kwaliteit van slaap kan verbeteren. Ons bedrijf biedt verscheidenheid van producten aan die uw veelsoortige eisen kan ontmoeten. Wij hangen eerst de beheersprincipes aan van „kwaliteit, doet de klant eerst en op krediet-gebaseerd“ sinds de totstandbrenging van het bedrijf en altijd ons beste potentiële behoeften van onze klanten tevredenstellen. Ons bedrijf is oprecht bereid met ondernemingen van over de hele wereld samenwerken om een win-win situatie te realiseren aangezien de tendens van economische globalisering zich met anirresistible kracht heeft ontwikkeld.

Geschiedenis

Veilige insektenwerend middeltechnologie--Een allergeen is een substantie die een allergische reactie veroorzaakt. Zowel zijn de lichaamsdelen als het afval van stofmijten allergenen voor vele mensen. Miljoenen mensen verdragen astma, eczema, wereldwijd dermatitis en Rhinitis als resultaat van stofmijten die een trekker zijn.
Onze producten zijn immeasur? bekwame voordelen aan allergie en astmalijders en een veilig, gezond milieu voor al anderen.

Milieuvriendelijk--Milieuvriendelijk dat creërend minder afval. Matras van het u-Micco vermindert 3D Polymeer daardoor afvalproductie.
Elke Matras van het u-Micco 3D Polymeer heeft de voedselrang in EU en V.S. overgegaan, die u de meest geruststellende waarborg de de geven.

Dienst

Wij waarborgen kwaliteit voor al onze producten. Onze luxeproducten worden gemaakt met innovatieve technologie. Matras van het u-Micco wordt 3D Polymeer geconstrueerd van steunende onschadelijke polymeervezels met 3D het weven technologieën en kan veilig worden gebruikt.

U kunt van buitengewone comfort en steun in stijl genieten. De producten bieden adequate hardheid en breathability aan, die hen maken voor kinderen of babygebruik veilig. Dit product is perfect voor kinderen naar voren gebogen aan het zware zweten. Onze producten zijn uiterst in te ademen, en vermijden vochtigheidsaccumulatie, stuffiness of de groei van vorm. Bovendien, kunnen de Uiterst dunne polyethyleenvezels in water worden gewassen.
Babymatten met Antisliponderstroom die het risico vermindert om uit te glijden.

 

Ons Team

Innovatieve Eigenschappen:
·Matras van het u-Micco wordt 3D Polymeer geconstrueerd met 3D het weven technologie die gelijk lichaamsgewicht verdeelt zonder permanente paragrafen te veroorzaken
op het product, dat het en bouncy steunend maakt.
·Uitblink de unieke structuur in Matras van het u-Micco 3D Polymeer verstrekt? de geleende ruimte voor convectiestroom van warme lucht en verstrekt uitstekende ventilatie
terwijl het behouden van warmte, die het houden in de winter koel in de zomer en warm.
·Het is natuurlijk bestand tegen stofmijten.
·3-in-1 adjustability. Veel lichter dan traditionele matras.
·Houd comfortabel uw achterstal door de nacht.
·Matras gemakkelijk om in water schoon te maken. De matrasdekking is verwijderbaar en machine? wasbaar.
·Revolutionaire stoffenmatras met SGS en TüV-certificaat